DESPRE

Blogul Gabriela OUTDOORS s-a născut din dragoste pentru natură, călătorie şi tot felul de activităţi outdoor, începând de la drumeţie montană, schi de tură, ciclism până la kayaking şi sailing. La baza lui stă ideea de “Pay It Forward ” (“Dă mai departe”) preluată din filmul cu acelaşi nume.

Scopul lui este de a transmite experienţe şi trăiri, informaţii şi idei, toate acestea adunate de prin munţi, mări şi drumuri prăfuite, de prin România Frumoasă sau alte ţări mai mult sau mai puţin îndepărtate. Experienţa vine din bocanci, ideile din sandale de turist, exaltarea din alunecarea focilor de schi de tură, inspiraţia din caiac sau sailing, iar avântul de pe 2 roţi.

Gabriela OUTDOORS îndeamnă la mişcarea în sânul naturii, departe de poluarea urbană şi a şoselelor tot mai aglomerate. Îndeamnă la modelarea trupului şi a sufletului, prin plimbări lungi şi dese. Îndeamnă la călătorie!

Cine scrie aici?

Nimeni alta decât Gabriela,  fata incurabil îndrăgostită de natură, călătorie şi dor de ducă. Visătoare cu ochii deschişi, ba pe schiuri, ba în bocanci, observator în sandale de turist şi zburător pe 2 roţi. Cu picioarele într-un caiac şi capul în Marele Albastru. Deapană amintiri si expune pe ecran imagini. Se ia la trântă cu vântul şi trece în revistă eternitatea.

profilSalut! Eu sunt Gabriela si-ti urez bun venit în lumea mea fantastică!